Akak..jom naik besskall….

Aktiviti Petang bersama Alya san Safiya..jom naik besskalll

This slideshow requires JavaScript.

Petang-petang balik keje lepas ambik budak 2 orang ni,tanpa menukar uniform terus kena bawak budak-budak ni naik basikal…si kakak dan adik sama jer..kalau naik basikal..seronok senyumm sampai telinga..tak caya? tengok ni…

biarpun tak berkasut..si alya ni tak kisah..janji dapat jalan-jalan..kan kakak kan..kakak lak..lagi suka..memang petang-petang kalau tak bawak keluar jalan..menangis susah nak berhenti..so..jom kita jalan2 cari makan…hehehe

kak..cuaca cerah hari ni..jom la kita minta ibu tolak kita jauh sikit…amboi yang kakak lak siap peluh-peluh lagi tunggu meeting di tengah panas dangan anak jiran..nak confirm petang ni round mana..safiya..jangan la jauh2..ibu penat balik keje ni..baju pun tak salin lagi…hehehe..ibu tolak kakak ngan alya sampai padang jer..ok..

Erk..sampai padang??jauhnya…

ok..ok..gini..kakak ngan alya janji tak buat pe’el..janji ibu tolak..ok?ala..sayang ibu…muah..muah..muah..oklah ibu tolak..jangan menjerit-jerit ok…lets go to the zoo..eh..lets go my dear..

hehehe macam ni la ibu alya..(sambil wat muka cam kat atas ni..cair ibu sekejap)

ibu..kenapa kita stop sini??cepat lah tolak lagi..arhhhh!!! tolak lagi?sayang..ibu tak larat..apa kata gi panggil abi tu..abi tengah sembang..n relaks..ok jer kalau suruh abi..ibu nak masuk mandi k..muah..muah…Abi!!!!!!! tolak……

One thought on “Akak..jom naik besskall….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s