Pernah terlintas tak nak makan kat restoran ni..hehehe

pelbagai inovasi dan kreativiti perlu ada untuk memajukan sesuatu business..terlalu banyak kedai makan yang ada di dunia ini membuatkan pemilik restoran ini memilih konsep dan design yang mungkin tak pernah terlintas kat kepala kita orang malaysia ni..rasanya restoran sebegini dah ada di malaysia pun sebab restoran ni dah fames kat china…jom jalan2 di restoran toilet ni.. nyum..nyum..

ermmm..apa komen anda yer..tinggalkan lah komen tu kat ruangan komen yer…hehehe selamat menjamu selera…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s