nak tergelak denn..tapi ini realitinya..sape ada anak mesti setujunya

terbaca pasal position baby tidur ni kat blog YNA DONA..kreadit to her…memang nak tergelak..tp memang ini realitinya..samada safiya ker ..alya ker..memang macamnilah gaya saya dan suami tidur bersama anak-anak..cuma bila alya dah ada..safiya tidur ngan abi dia kat ruang tamu..atas toto..kesian pun ada..tp nak buat camner..safiya tidur aksi dia tak cukup katil..dia punya tergolek kadang2 sampai ke almari dinding ..hahaha…

ni aksi anak-anak tidur dengan mickey mouse diorang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s