helmet gini pun ada??? mau tercekik abang2 polis nak saman..hehehe

pernah tengok gambar helmet pelik yang orang malaysia pakai kat malaysia?rasanya kalau kita tengok yang ganas pun yang full face macam2 design kan..salah satu cam kat bawah ni

pernah terbayang tak kalau orang kite bawa motor pakai helmet macam kat bawah ni…cool giler..tapi kalau bawak kapcai..hahaha lawak mak….

wow..yang ni memang cool habis..hehehe abang polis..abang JPJ..ada berani mau tahan ini orang ka…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s