My First Post

Asalamualaikum..ini post pertama saya..just nak wish selamat membaca di blog saya..apa yang akan saya nukilankan?erm..macam-macam…pasal diri..anak-anak daraku yang kecik-kecik lagi tu..ap yang saya alami untuk dijadikan pedoman dan pengajaran untuk dikongsikan bersama..maybe jugak saya akan tulis apa yang kawan2 minta saya tulis..nice kan? for overall..semua diatas akan menyatukan kita semua dalam satu blog yang santai ini…

ni gambar anak-anak daraku…bebudak ni..riuh…si kakak..walaupun baru setahun tujuh bulan dah tunjukkan ciri-ciri kepimpinan yg ada..hehehe jaga adik..agah adik dia bagi ketawa..siap sibuk nak tukar lampin adik dia..kalau adik tak layan..si mickey mouse tu yg akan jadi mangsa..hehehe..k lah..ini permulaan utk my first blog..byk lagi saya nak tulis after this…hope you all suka membacanya..tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s